Hesabım
Sepetim
Filtre

{{ FILTERS.VARIANTS.TYPE1_NAME }}

{{ FILTERS.VARIANTS.TYPE2_NAME }}

Marka

Model

{{ FILTER.NAME }}

Fiyat

Sırala
  • Alfabetik A-Z
  • Alfabetik Z-A
  • Yeniden Eskiye
  • Eskiden Yeniye
  • Fiyat Artan
  • Fiyat Azalan
  • Rastgele
  • Puana Göre
  • Varsayılan Sıralama
X KAPAT

Kadın Bikini Modelleri

Kadınların plaj giyiminde sıklıkla tercih ettiği kıyafetlerin başında bikiniler gelmektedir. Kaliteden asla ödün vermeden, modaya uygun çizgileri ile her sene kadınların bir numaralı tercihi olan Ayyıldız yine dikkat çeken bikini modelleri ile karşınızda. Her vücut tipine uyan seçenekleri ve renkleri ile her zevke hitap eden bikinileri inceleyerek, kendinize uygun modeli belirleyebilirsiniz.

Giydiğinizde Kendinizi İyi Hissettirecek Bikini Takımı Modelleri Nasıl Seçilir?

Bikiniler vücuduyla barışık kadınların tercih ettikleri plaj kıyafetlerinin en önemli seçenekleridir. Sıcak kumlardan serin sulara atlarken yaşayacağınız serinleme hissini, şıklığınızla tamamlamak için bikini seçiminde dikkat etmeniz gereken önemli noktalar bulunmaktadır. Bikini modelleri tercih ederken dikkat etmeniz gereken noktaları şu şekilde sıralayabiliriz;

  • İlk olarak seçeceğiniz bikini modelinin ten renginizle uyumlu olmasına dikkat etmelisiniz. Ten renginize zıt renk bikini modelleri bu kurala kolaylıkla uyacaktır. Esmerseniz ve açık renk bikini tercih ederseniz, bikinilerde astar olmasına dikkat etmelisiniz. Astarsız bikiniler çok ince olacağı için bikini içerisinde rahat edemeyebilirsiniz.
  • Seçeceğiniz bikini de iki beden arasında kalırsanız küçük olan bedeni tercih etmenizde yarar var. Bunun nedeni deniz suyunun bikinileri zamanla genişletecek olmasıdır.
  • Alacağınız bikiniyi denizde değil de daha çok havuzda kullanmayı düşünüyorsanız, klorlu suyun bikini rengini zamanla solduracağını bilmelisiniz. Havuz için bikini düşünürken %100 polyester içerikli bikini modellerini tercih edebilirsiniz.
  • Bikini tercih ederken bedeninizi tanıyarak vücut tipinize göre modelleri seçmelisiniz. Küçük göğüslere sahipseniz push up bikini modelleri tam size göre. Renk tercihlerinizi de canlı renklerden yana kullanmalısınız. Koyu renk bikiniler göğüslerinizi daha küçük gösterecektir. Yaka tipi olarak da straplez ya da tek omuzlu bikinileri satın alabilirsiniz.
  • Eğer büyük göğüslere sahipseniz bikini seçmekte biraz zorlanabilirsiniz. İlk olarak dekolteli bikiniler göğüslerinizi daha büyük gösterecektir. Model olarak kalp yaka veya straplez bikinileri tercih etmemelisiniz. Göğüs kısmı kapalı olan modeller hem kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayacak hem de göğüslerinizin daha büyük görünmesini engelleyecektir.
  • Vücudunuzda bacaklarınız bedeninize göre daha kısaysa, yüksel bel bikini modelleri tam size göre. Bu bikiniler ile bacaklarınız olduğundan daha uzun görünecek.
  • Dar omuzlara sahipseniz halter yakaya sahip bikini modelleri size çok yakışacak. Geniş omuzluların da tercih etmemesi gereken model yine halter yaka bikinilerdir.
  • Kalçanız küçükse fırfırlı bikini seçeneklerini tercih edebilirsiniz.
  • Kalçaları kapatan bikini istiyorsanız ve sıklıkla pareo kullanıyorsanız etek bikini modellerini inceleyebilirsiniz.

Vücut tipinize göre kaliteli ve dikkat çekici bikini takımları Ayyıldız’da sizleri bekliyor. Yaz mevsimi bu güzel bikinilerle çok güzel geçecek.

Mayo ile Bikini Arasındaki Farklar Nelerdir?

Mayo tek parçadan oluşan ve yüzerken kendinizi rahat hissetmenizi sağlayan plaj kıyafetidir. Her yaştan ve her bedende kadının tercih ettiği mayolar, bazı noktalarda fazla kiloları saklamak adına da tercih edilebilir. Özellikle göbek bölgesinden rahatsız olan kadınlar tercihlerini mayodan yana kullanmaktadır. Mayolar son dönemde mayokini gibi farklı tarzlarda üretilmekte ve alıcılarının beğenisine sunulmaktadır. Kaliteden asla ödün vermeyenlerin bir numaralı tercihi Ayyıldız, her sene olduğu gibi 2022 yaz modasında da harika mayo, mayokini ve bikini modelleri ile karşınızda.

Bikini alt ve üst olmak üzere iki parçadan üretilen ve kendine güvenen kadınların tercih ettiği plaj kıyafetlerinin başında gelmektedir. Hem alt hem de üst seçenekleri ile tüm vücut tiplerine uygun üretilen ve çok fazla ürün seçeneği ile satışa sunulan bikiniler, kadınların en fazla tercih ettiği plaj kıyafetleridir.

Birbirinden Şık Kadın Bikini Modelleri Nelerdir?

Kaliteli olması ve modern çizgileri ile kadınlar tarafından en çok tercih edilen bikini markalarının başında yer alan Ayyıldız’da aradığınız tüm bikini modellerini kolaylıkla bulabilirsiniz. Plajda ve havuzda tüm bakışları üzerinize çekeceğiniz şık kadın bikini modelleri uygun fiyatlarla sizleri bekliyor.

Kaliteli Bikini Takımları Nelerdir?

Deniz suyu, güneş, klorlu havuz suyu gibi etkenler bikini ve mayoların ömrünü kısaltan en büyük nedenlerdir. Uzun süre kullanmak için kaliteli bikinileri tercih etmelisiniz. Bu konuda bir numaralı marka olan Ayyıldız’da hem kaliteli hem dikkat çekici şıklıktaki bikini modellerini bulabilirsiniz.

Fırfırlı Bikini Modelleri Nelerdir?

Fırfırlı bikiniler göğüsleri ve kalçaları küçük olan kadınların en çok tercih ettiği modellerin başında gelmektedir. Kalitesi ve şıklığı ile göz dolduran en güzel fırfırlı bikini seçeneklerini Ayyıldız’dan satın alabilirsiniz. Ayyıldız’da satışa sunulan fırfırlı bikini seçeneklerini şu şekilde sıralayabiliriz;

  • 63553 Kırmızı Straplez Bikini Üstü: Kırmızıdan hoşlananların tercih edebileceği bu bikini üstü hafif destekli ve balenlidir. Askılı ve straplez olarak kullanabileceğiniz bu bikini üstü ince sünger kaplıdır ve Türkiye’de üretilmiştir.
  • 63553 Siyah Straplez Bikini Üstü: Bikini tercih ederken riske girmek istemeyenlerin tercih ettiği bir numaralı renk siyahtır. Hem askılı hem straplez olarak kullanabileceğiniz bu bikini üstünü farklı renk bikini altları ile kombinleyerek, plaj tarzınızı zenginleştirebilirsiniz.
  • 5403 Siyah Fırfırlı Bikini Takımı: Boyundan bağlamalı model arayanların beğeneceği bu bikini içerisinde yer alan süngerleri dilerseniz çıkarabilirsiniz. Farbelalı bikini üstünün yanları bağlamalıdır ve bikini komple astarlıdır. Bikini altı da farbelalı klasik kesimdir.
  • 5400 Siyah Fırfırlı Bikini Takımı: Göğüs ortası V şeklinde olan bikini takımı komple astarlıdır. Bikini altı klasik kesimdir. Siyahın cazibesinden vazgeçemeyenlerin en beğendiği modellerden biri olan bu bikini size çok yakışacak.
  • 5400 Sarı Fırfırlı Bikini Takımı: Renkli bikinilerden hoşlananların en çok tercih ettiği renklerin başında sarı gelmektedir. Fırfırlı ve sarı renk bikini arıyorsanız bu seçenek tam size göre.
  • 5403 Sarı Fırfırlı Bikini Takımı: Fırfırlı bikiniden hoşlananların beğeneceği güzellikte ve kalitede olan bu güzel bikiniyi ve daha birçok modeli Ayyıldız’dan satın alabilirsiniz.
  • 5400 Saks Fırfırlı Bikini Takımı: Saks rengi vücuduna güvenen kadınların plajlarda en sık tercih ettikleri renklerden biridir.
  • 5400 Kiremit Fırfırlı Bikini Takımı: Fırfırlı bikini modelleri arasında en beğenilen model ve renklerden biri olan bu bikini ile tüm dikkatleri üzerinize çekeceksiniz.
  • 5400 Yeşil Fırfırlı Bikini Takımı: Yeşil ve mor rengin muhteşem uyumuyla bütünleşen bu bikini modeli güzel vücudunuza çok yakışacak.

Toparlayıcı Bikini Modelleri Nelerdir?

Büyük göğüslü kadınlar bikini tercih ederken yaka kısmı dekolteli olmayan modelleri tercih etmeleri toparlama anlamında daha doğru olacaktır. Bu konuda Ayyıldız toparlayıcı bikini modelleri içerisinde tercih edilebilecek ürünleri şu şekilde sıralayabiliriz;

  • 5546 Mor Atlet Bikini Takımı; plaj giyiminde hem şık hem rahat olmak isteyenlerin bir numaralı tercihi atlet bikini takımı ile kendinizi rahat ve şık hissetmeye hazır olun.
  • 5512 Yeşil Bikini Takımı; tek omuz bikini üstüne sahip olan bu takımın bikini altı yandan bağlamalı ve komple astarlıdır. Bikini de dikkat çekici modellerden hoşlananların çok beğeneceği bu bikini ile bulunduğunuz ortamın en şık kadını siz olacaksınız.
  • 5550 Siyah Beyaz Bikini Takımı; siyah beyaz zebra desenli bikini takımı çapraz biyeleri ile göz kamaştırıcı güzellikte.

Küçük göğüslere sahipseniz daha renkli bikini modellerini tercih edebilirsiniz. Model olarak da straplez veya tek askılı modeller içerisinde daha güzel görüneceksiniz. Ayyıldız’da satışa sunulan ve size çok yakışacak bikini modellerini şu şekilde sıralayabiliriz;

  • 5526 Graffiti Straplez Bikini Takımı; göz alıcı renkleri, kaliteli kumaşı ve straplez tarzı ile görenlerin tekrar bakmak isteyeceği güzellikteki bu bikini takımına siz ve etrafınızdaki insanlar hayran olacak.
  • 5544 Yeşil Push-Up Bikini Takımı; küçük göğüslü kadınların tercih ettiği push up özellikli bu bikini takımı canlı renkleri ile enerjinizi yükseltecek.

Straplez Bikini Modelleri Nelerdir?

Ayyıldız’da satışa sunulan ve kadınların en çok tercih ettiği bikini modellerinin başında gelen straplez kadın bikini modellerini şu şekilde sıralayabiliriz;

  • 5501 Mor Straplez Bikini Takımı; plajda veya havuzda farklı tarz bikini modelleri tercih edenlerin seveceği dikkat çekici bikini takımı, bu yaz vazgeçilmezleriniz arasında yerini alacak.
  • 5411 Petrol Yeşili Straplez Bikini Takımı; şıklığından hiçbir ortamda ödün vermeyen kadınların görür görmez aşık olacağı güzelikteki bikini takımı ile kendinizi çok iyi hissedeceksiniz.

Üçgen Bikini Modelleri Nelerdir?

Üçgen bikiniler sıcak yaz aylarının ve vücuduna güvenen tüm kadınların plaj giyiminde tercih ettiği bir numaralı modeldir. 2022 bikini modelleri arasında da kendine önemli yer bulan üçgen bikini seçeneklerini şu şekilde sıralayabiliriz;

  • 9723 Mavi Bikini Takımı; göğüs altında yer alan çift biye göğüslerinizi daha sıkı kavrar. Büzgüleri ile göğüs dekoltesini istediğiniz gibi ayarlayabileceğiniz bikini takımı içerisinde kendinizi çok rahat hissedeceksiniz.
  • 63502 Beyaz Bikini Üstü; plajda veya havuzda dikkat çekmekten hoşlanan kadınların tercih edebileceği bu bikini bronz teninize çok yakışacak.

Destekli Bikini Modelleri Nelerdir?

Küçük göğüslü kadınların sıklıkla tercih ettiği modellerin başında destekli push-up bikini modelleri gelmektedir. Bu yaz plajlarda kendinizi daha iyi hissedeceğiniz destekli bikini modellerini uygun fiyatlarla Ayyıldız’dan satın alabilirsiniz. Push-Up bikini seçeneklerini şu şekilde sıralayabiliriz;

  • 5544 Siyah Push-Up Bikini Takımı; siyah ve kırmızının muhteşem uyumu… Balenli ve destekli yapısı ile içerisinde kendinizi çok iyi hissedeceğiniz bu bikini takımını dilerseniz paket içerisinde yer alan askılarla askılı model olarak da kullanabilirsiniz.
  • 40681 Siyah Push-Up Bikini; yanlardan bağlamalı modeller arasında yer alan bikini takımı push up bikini üstü ile fiziğinizi harika gösterecek.

Büstiyer Bikini Modelleri Nelerdir?

Dar omuzlara sahip kadınlar bikini tercihlerini halter yaka bikinilerden yana kullanmaktadır. Büstiyer bikini de denilen bu modellerin en güzel seçeneklerini Ayyıldız’dan satın alabilirsiniz.

Tankini Bikini Modelleri Nelerdir?

Konfor ve şıklığı bir arada sunan tankiniler daha çok bikini ve mayonun birleşimi olan ürün seçenekleridir. Alt üst olmak üzere iki parçadan oluşur ve üst kısmı mayo özellikleri taşır. Alt kısmı bikini ile aynı özellikleri taşır. Üst kısım atlet formundadır ve askılı, boyundan bağlamalı, V yaka ve straplez seçenekleri mevcuttur. Diğer plaj giyim ürünlerinden farklı rahatlığıdır. Üst bölgede yer alan fazlalıklarını göstermek istemeyenlerin tercih ettiği tankiniler üst ve alt bölgenizi oranlayarak daha fit bir görünüme sahip olmanızı sağlarlar. Sadece üst bölgedeki fazlalıkları gizlemek isteyenlerin değil, rahatlığı açısından hamile ve emziren annelerin de sıklıkla tercih ettikleri modeller arasındadır.

Sütyen Kesim Bikini Modelleri Nelerdir?

Klasik modellerden hoşlananların tercih ettikleri sütyen kesim bikiniler en beğenilen bikini modellerinin başında gelmektedir.

Düz Renk Bikini Modelleri Nelerdir?

Sade ve şık model bikinilerden hoşlananların tercih ettikleri bikiniler tek renk bikinilerdir. Düz renk bikinilerin bir avantajı da farklı bikini alt ve üstleri ile kombinlenebilmesidir. Bu sayede birçok farklı kombine imza atabilirsiniz.

Şortlu Bikini Modelleri Nelerdir?

Kalça kısmındaki fazlalıkları gizlemek isteyenlerin tercih ettiği bikini seçenekleri şortlu bikinilerdir. İçerisinde kendinizi rahat hissedeceğiniz şortlu bikiniler ile hem rahat hem şık olmanın keyfini çıkarın.

Etekli Bikini Modelleri Nelerdir?

Hem şık hem rahat bikini tercihlerinden biri olan etekli bikiniler ile plajda şıklığınızla göz dolduracaksınız. Kalça kısmını kapatmak için tercih edilen etekli bikiniler en güzel modelleri ile Ayyıldız’da sizleri bekliyor.

Renklerine Göre Bikiniler Nelerdir?

Tek renk bikinilerden hoşlananların tercih ettikleri en güzel bikini takımlarını Ayyıldız’da bulabilirsiniz. Kalitesi ve şık duruşuyla plajda kendinizi hem çok şık hem de çok rahat hissedeceksiniz. Mini bikini, ip bikini ve balenli bikini modellerinin yer aldığı en güzel tek renk bikini modellerini Ayyıldız’dan satın alabilirsiniz. Beyaz, petrol yeşili, pembe, mor, kırmızı ve daha birçok renk seçeneğine sahip bikini modellerini inceleyerek zevkinize hitap eden ürünü satın alabilirsiniz.

Küçük Göğüslü Kadınlar Hangi Bikini Modellerini Seçmeli?

Plajda veya havuzda hem rahat hem de göz alıcı bir şıklığa sahip olmak isteyenler için her sezon farklı bikini çeşitleri markalar tarafından piyasaya sürülüyor. Kadınlar da kendi vücut tiplerine uygun bikini üstü modelleri ve bikini takımları ile tarzını yansıtmaya devam ediyor.

Bu kapsamda özellikle küçük göğüslü kadınlar beden yapıları ile daha orantılı bir görünüme sahip olmak için farklı bikini üstü modelleri ile kombin yapıyor. Örneğin straplez bikini üstü modelleri, üst bölgesini daha öne plana çıkarmak isteyenler için ideal bir seçenek olurken, tek omuz bikini üstü modelleri de küçük göğüslü kadınların en çok tercih ettiği seçenekler arasında yer alıyor.

Ayrıca, çiçek desenli bikini üstleri, volanlı bikini üstü ve boyundan bağlamalı bikini modelleri de dikkatleri vücudun üst bölgesinde toplayarak daha çekici ve şık bir görünüme sahip olma imkanı sağlıyor.

Geniş Kalça Ve Basenli Kadınlar Hangi Bikini Modellerini Kullanmalı?

Denizden çıktığında, güneşlenirken ya da havuz başında eğlence sırasında kendini hem rahat hem de öz güvenli hissetmek isteyen geniş kalça ve basenli kadınlar genellikle yüksek bel bikini modellerini tercih ediyor. Bu tarz bikini çeşitleri vücudun alt bölgesindeki fazlalıkları toparlamaya yardımcı olurken aynı zamanda kadınların konforundan da ödün vermemesini sağlıyor.

Bedeninin alt tarafı daha geniş olan pek çok kadın sade bikini modellerine yönelse de artık bu tabuların yıkıldığı ve leopar bikini modellerinden bağcıklı bikini modellerine kadar pek çok bikini çeşidi kadınlar tarafından rahatlıkla tercih ediliyor.

Yüksek bel bikini takımı çeşitlerinde üst parça daha hareketli olarak tercih edildiğinde ise daha dengeli bir görünüm elde edilmiş oluyor. Aynı zamanda bu durumda olan pek çok kadın büyük beden bikini modelleri ile kendini daha rahat hissederken, bu durumda V yaka bikini üstü daha çok kullanılıyor.

Pileli bikini modelleri de bikininin daha hareketli görünmesini sağlarken aynı zamanda kalça ve basenlerdeki fazlalıkları kapatarak kadınlara daha fazla konfor olanağı sunuyor.

Aynı zamanda farklı bikini üstü modelleri kullanılarak da dikkatleri bedenin alt tarafından uzaklaştırmak mümkün. Bunun için ise straplez bikini üstü modelleri, boyundan bağlamalı bikini modelleri ve çiçek desenli bikini çeşitleri iyi birer seçenek olacaktır.

Yeni Sezonda En Çok Tercih Edilen Bikini Modelleri

Yeni sezonla birlikte yeni renkler ve yeni modellerle bikini çeşitleri plajlardaki yerini aldı. Hem sade bikini modellerini sevenler hem de bikinide farklı desen ve modelleri tercih edenleri mutlu edecek yüzlerce çeşit bikini üstü modelleri, takımları ve bikini altları aylar öncesinden satışa çıktı.

Şıklığını plajda ve havuz başında da sonuna kadar yaşamak isteyenler için leopar bikini modelleri bu sezonda da en çok tercih edilenler arasında yer alırken, büzgülü bikini modelleri de sezonun göze en çok çarpan modellerinden biri olma yolunda ilerliyor.

Büyük göğüslü kadınlar yeni sezonda desteksiz bikini üstü modelleri ile farklı kombinler yaparken hem alt hem de üstü bağcıklı bikini modellerine yeni sezonda sık sık rastlanıyor.

Çekiciliğini ve feminenliğini her ortamda yansıtmak isteyenlerin tercihi leopar desenli bikini takımı da yeni sezonda yıldızı parlamaya devam eden ürünler arasında yer alıyor.

Bikini çeşitleri yeni sezonda da rahatlığın yanı sıra şıklığı ile kullanıcılardan tam not alıyor. Her beden tipine uygun modellerin yanı sıra büyük beden bikini modelleri ve yüksek bel bikini takımı çeşitleri de farklı renk ve desenlerle büyük beğeni topluyor.

Aradığınız Bikiniyi Ayyıldız Kalitesiyle Satın Alın!

Plaj giyiminde en çok satın alınan ürünlerin başında bikiniler gelmektedir. Kadınlar bikini alırken kaliteli, şık ve uygun fiyatlı ürünleri tercih ederler. Sıcak kumlardan serin sulara atlanılan yaz günlerinde şık bir görünüm için tercih edilecek en güzel bikini modellerini Ayyıldız’dan satın alabilirsiniz. İndirimli bikini fiyatları ile de kadınların bir numaralı tercihi Ayyıldız markası en güzel bikinilerle karşınızda.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.